Zambetul in corp

     Este doar una din multele manifestari ale emotiilor.Zambetul are capacitatea sa ne duca,mental si emotional,pe un palier de stari benefice si vindecatoare.Corpul zambeste,la inceput cu fata,mintea zambeste si ea,chiar si inima zambeste.Maestrul poatesa zambeasca si el.

Continue Reading

Nor

     Daca esti la inceputul sau pe parcursul unui drum spiritual,sigur ai auzit ca aceasta lume este un loc minunat,fumos,perfect,doar ca noi,profanii,inca nu o percem in acest mod.Pentru unii dintre noi nu este valabil.Pentru mine si cei asemenea se simte o densitate mentala intre adevaratul Sine,cel dincolo de simtiri,ganduri,pareri si acea viziune idealista despre lume.

Continue Reading

Puncte si flori

Fiecare dintre noi avem un centru al microcosmosului personal,unde mergem cu cele mai intime probleme,impletim scenarii,mentalizam idei,construim planurile personale si ale celorlalti chiar.Ma gandesc la o zi din viata noastra,in care,ne trec prin minte zeci de mii de ganduri,la propriu.

Continue Reading

Iluzia realitatii

Realitatea este o iluzie sau iluzia este o realitate ? Trebuie să stabilim una dintre variante ca fiind adevărate,să răspundem la vreo întrebare?,Nu!Nici măcar nu trebuie să scriu acest articol,dar o să intru in transă și o să traiesc iluzia că scriu un articol despre iluzii..........sper că incă mai sunteți cu mine.

Să luăm ca punct de plecare definiția din Dex a iluziei,care ne spune că este o percepție falsă a unui obiect prezent înaintea ochilor, determinată de legile de formare a percepțiilor sau de anumite stări psihice sau nervoase.

Continue Reading

  • 1
  • 2