Radiestezia.Ce este?

Incep aceasta prezentare a radiesteziei prin definitia tehnica si admisa a acesteia: Radiestezia [compus din: radius-raza; aisthesis-senzatie]  reprezinta facultatea de a percepe radiatiile electromagnetice.Simplu,nu?Cum percepem radiatiile electromagnetice, reprezinta frumusetea si aspectul care face din radiestezie o stiinta ce ramane totusi…arta!

Prin intermediul radiesteziei accesam campurile informationale din jurul nostru si nu numai.Radiestezia in sine este o stiinta de o complexitate extraordinara si aplicabilitate fara limite.Prin practicarea acesteia, constientizam noi planuri ale fiintei noastre si ale lumilor inconjuratoare.Practic,ne modificam in plan spiritual si mental,schimband astfel modul in care percepem stimulii externi(aparent externi).

Radiestezia este meditatie pulsatorie. Din experienta,la inceputurile mele in radiestezie,eram constient doar de masuratoarile pe care le faceam,cu timpul si experinta aferenta am constientizat un nivel mai profund al acestei practici si anume ca,prin masuratori succesive si in numar mare, poti sa capeti foarte usor extrasensibilitati,de aici pot spune ca radiestezia este un fel de meditatie concentrata pe un “obiect”,aici obiectul fiind sistemul sau sistemele cercetate. Mintea fiind concentrata doar pe un obiect, se elibereaza de celelalte mii de ganduri astfel ca iti este mai usor sa percepi informatia, avand mai multa “latime de banda” disponibila.