Curs Theta

In acest curs se exerseaza tehnicile specifice sistemului ThetaHealing care au rolul de a deschide calea spre eliberarea de constrangeri si blocaje dobandite sau autocreate.Studentii invata cum sa isi identifice propriile programe si convingeri limitative cu intentia de a le eliminia sau a le inlocui cu programe benefice conforme cu ceea ce vrem sa cream in vietile noastre.Participantii invata de asemenea cum sa aplice aceste tehnici spre ai ajuta pe altii.Specificul acestor tehnici consta in rapiditatea cu care iti dezvaluie blocajele aflate la diferite niveluri ale finite,cu implicatii complexe si profunde in vietile noastre.

Se practica exerciţii care ne formeaza discernământul necesar atunci când lucrăm cu îngeri păzitori şi călăuzitori, avem o introducere în legile manifestării, învăţăm să facem citiri ale viitorului, să echilibrăm nivelurilor de serotonină şi noradrenalină, să extragem metalelor grele şi să înlăturăm efectele radiaţiei, să ne găsim sufletele pereche, să vindecăm diferite boli şi să lucrăm cu Creatorul. La sfârşitul, seminarului studentul va fi pregătit să devină practian ThetaHealing si poate lucraca terapeut ThetaHealer,recunoscut de THINK-ThetaHealing Institute of Knowledge.

Primul curs,bazele sistemului, prezintă tehnica ThetaHealing® şi se concentrează pe activarea celor 12 lanţuri de ADN.Cromozomii tinereţii şi vitalităţii sunt activaţi, pentru a inversa procesul de îmbătrânire, iar studenţii vor experimenta o deschidere către Iubirea Necondiţionată a Creatorului.Cel putin asa se spune,o sa testam asta la curs !!!

Participantii primesc:think1
- Manualul cursului, in limba romana

Formular de inscriere

Inscriere Curs Theta

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Prin inscriere va exprimati intentia da a participa la curs.
Instructor de curs:Marius Octavian Stefan
Cursul se desfasoara in sala. Informatii despre inscriere si participare se gasesc doar la organizator. Detalii suplimentare vor fi trimise celor inscrisi,in timp util pentru participare.